Hoe je Abonnement Op te Zeggen

Door Foneazy officieel Bijgewerkt Op Jun 16, 2023 Geplaatst Op Jun 16, 2023 Help

De onderstaande stappen beschrijven hoe het Foneazy abonnement op te zeggen.

Selecteer de juiste sectie gebaseerd op het platform (Paypal of Paddle) dat je hebt gebruikt voor de aanschaf van het abonnement.

Hoe je Abonnement Op te Zeggen met PayPal

Om het abonnement op te zeggen met PayPal doe je het volgende:

Stap 1. Ga naar PayPal en log in. Kies Instellingen bovenaan de pagina.

Stap 2. Selecteer Betalingen in het menu.

Stap 3. Selecteer Beheer Automatische betalingen.

Manage automatic payments

Stap 4. Selecteer de merchant naam (Foneazy Technology).

Stap 5. Klik op Stopzetten.

Select the merchant name

Stap 6. Klik op Automatische Betalingen Stopzetten om dit te bevestigen.

Cancel Automatic Payments

Neem direct contact met ons op via [email protected] om het abonnement op te zeggen, als je geen PayPal account hebt.

Hoe je Abonnement Op te Zeggen met Paddle

Je kunt https://paddle.net/ bezoeken of contact op nemen via [email protected], om het abonnement op te zeggen.

Je kunt ook contact opnemen met de Foneazy klantenservice voor hulp met het opzeggen.

Voor paddle.net:

Stap 1. Ga naar deze pagina: https://paddle.net/.

Stap 2. Kies Met Kino Praten.

talk to Kino

Stap 3. Typ "Ik wil een abonnement opzeggen".

Stap 4. Geef je email adres en bestellingsbedrag op, de bot zal het abonnement automatisch opzeggen..

I want to cancel a subscription

Foneazy officieel
Als experts in het managen van iOS en Android apparaten, is de groeiende vraag naar een betere ondersteuning voor het gebruik van iPhone en Android, het gehele Foneazy team opgevallen. Dit heeft ons aangespoord om ons eigen op grote schaal gebruikte softwaresuite te ontwikkelen.
Lees meer
Inhoudsopgave

Foneazy gebruikt cookies om de website te personaliseren. Met het gebruik van deze site, ga je akkoord met ons privacy beleid. OK