TinyFix FAQs

Verwijderd TinyFix de gegevens op mijn iOS apparaat?

De 'Advanced Repair Mode' verwijdert de data op je apparaat, maar de Standard 'Repair Mode' en 'Enter/Exit Recovery Mode' zullen je gegevens niet verwijderen.

Hoe weet ik welke modus in TinyFix te kiezen?

Als je veelvoorkomende problemen zoals een vastgelopen of niet reagerende iPhone wilt oplossen zonder je data te verliezen, gebruik je de 'Standard Repair Mode'.

Als de standaard reparatie modus het probleem niet oplost, of als je de toegangscode van je apparaat bent vergeten, kun je de geadvanceerde reparatie modus starten. Alle gegevens worden verwijderd met 'Advanced Repair Mode.

De Enter/Exit Recovery Modus is een simpele en gratis oplossing die het mogelijk maakt de Herstel Modus te starten of te verlaten met 1 klik.

Wat maakt jullie software anders dan iTunes?

TinyFix lost verschillende iOS problemen met behulp van onze unieke technologie. Onze applicatie heeft ook firmware nodig, maar werkt op een andere manier dan iTunes. Het geeft je de keuze tussen twee reparatie opties, die beide een beter succespercentage hebben en volledig compatibel zijn, met elk iOS apparaat.

Daarnaast, is TinyFix ongeëvenaard in snelheid en betrouwbaarheid en biedt het meer functionaliteit dan iTunes. Dit leid er toe, dat het vele problemen op kan lossen, waar Itunes dit niet kan.

Waarom zou ik mijn apparaat starten in DFU of Herstel Modus?

Apple heeft deze modi ontworpen om het systeem te kunnen herstellen. Je moet je apparaat in DFU of Herstel Modus starten, om systeem problemen effectief te kunnen adresseren. Daarnaast, worden sommige apparaten niet herkend, als je deze aansluit. Het maakt het voor onze applicatie eenvoudiger, als je apparaat is gestart in DFU of Herstel Modus. Dit heeft geen effect op de gegevens van je apparaat.

Foneazy gebruikt cookies om de website te personaliseren. Met het gebruik van deze site, ga je akkoord met ons privacy beleid. OK