FAQs Voor MockGo Functionaliteit

Deze pagina is bedoeld om je de assisteren in het vinden van antwoorden en probleemoplossingsstappen voor het gebruik van MockGo.

Hoe update ik de tool naar de meest recente versie?

Dit is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het aanklikken van de check voor update knop in het MockGo menu. Dit zal je informeren of er een nieuwe versie beschikbaar is.

Hoe kan ik zien welke versie van MockGo ik gebruik?

When you open the program, click the "Menu" > "About" button. Then it will open a pop-up window displaying the version of your program.

Welke talen worden ondersteund door MockGo?

MockGo ondersteunt vele talen, inclusief, Engels, Portugees, Japans, Spaans, Duits, Italiaans, Frans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.

Waarom werkt mijn MockGo installatie niet meer?

Als MockGo onverwachts niet meer werkt, raden we aan de meest recente versie van de software te downloaden en te installeren en het nogmaals te proberen.

Als het probleem zich blijft voordoen, vragen we je om het crash log bestand naar ons toe te sturen, voor verdere analyse. In deze tutoriall kun je meer vinden over het log bestand. Als je de log bestanden hebt gevonden, stuur ze dan per email naar ons. We nemen contact met je op zodra we meer weten over de oorzaak.

Heb je een probleem dat hier niet is vernoemd?

We willen je vragen ons zo veel mogelijk details te geven over het probleem en om ons screenshots toe te laten om de vragen en suggesties te verduidelijken.

Foneazy gebruikt cookies om de website te personaliseren. Met het gebruik van deze site, ga je akkoord met ons privacy beleid. OK